Fiyat: | 150.00 TL |
Kategori: | Baharatlar & Kurutulmuş Gıdalar |
Kategori: | Baharatlar |
Marka: | Turunç Gıda |
Ürün Kodu: | TRNCG168 |
Stok Durumu: | 653 |
Soru Sorun
Adınız:E-posta Adresiniz:
Sorunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!
Hatay Çekilmiş Karabiber
Kendi Çekimimizdir.
İçerisinde Çöp Toz Bulunmamaktadır Saf Karabiberdir.
Karabiberin Kullanımı
Karabiber Toz Halinde Yemeklerde Baharat Olarak Yemeğe Lezzet Ve Koku Katmak Ve İştah Açmak İçin Kullanılır.
Bir Günde Alınan Karabiber Miktarı 2-3 Gram Kadar Olmalıdır. Çok Alınırsa Sindirim Sistemini Tahriş Eder; Özellikle İri Parçalar Ülsere Neden Olabilir.
Her Yemeğe Yakışır.
Karabiber Etli Yemeklerde, Soslarda, Çorbalarda, Salatalarda, Baharat Karışımlarında, Dolmalarda Ve Pilavlarda Keyifli Bir Tat Kazandırmak İçin Kullanılır.
Sofranızda Karabiberi Kullanarak Yeni Tatlar Yaratmak İçin;
* Limon, Zeytinyağı, Biraz Tuz Ve Karabiber Karışımıyla Oldukça Lezzetli Bir Salata Sosu Yaratabilirsiniz.
* Tavuk Veya Dana Etini, Zeytinyağı, Tane Karabiber, Defne Yaprağı Ve Soya Sosuyla 15-20 Dakika Buzdolabında Marine Edebilirsiniz.
* Beş Dakika İçinde Tavuk Göğüs Etini Yumuşatmak İstiyorsanız, Süt Ve Karabiberde Bekletip Yağsız Tavada Kurutmadan Izgara Yapabilirsiniz.
* Rendelenmiş Limon Veya Portakal Kabuğuyla Dövülmüş Sarımsak Ve Taze Karabiberi Veya Taze Ya Da Kurutulmuş Kekik, Karabiber, Biberiye, Düvülmüş Sarımsak, Limon, Kırmızı Toz Biber, Limon Suyu Ve 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağını Karıştırıp, Et Üzerine Marine Etmek Amacıyla Sürülebilecek Farklı Karışımlar Oluşturabilirsiniz.
* Tüm Yemeklere Ama Özellikle De Pilava Çok Yakışan Karabiberi, İster Toz İsterseniz Tane Karabiber Olarak Kullanabilirsiniz.
Yorum Yapın
Adınız:Yorumunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi