Fiyat: | 150.00 TL |
Kategori: | Baharatlar & Kurutulmuş Gıdalar |
Kategori: | Baharatlar |
Marka: | Turunç Gıda |
Ürün Kodu: | TRNCG005 |
Stok Durumu: | 860 |
Soru Sorun
Adınız:E-posta Adresiniz:
Sorunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kuru Dağ Kekiği
Antakya'nın Dağ Eteklerinde Yetişen, Tamamen Doğal Yöntemler İle Toplanıp, Kurutulan, Hiçbir Boya Ve Katkı Maddesi İçermeyen Bir Kekiktir.
Et Ve Tavuk Yemeklerinde, Salata Ve Kahvaltılık Ürünlerde, Pizza Ve Makarna Çeşitlerinde Kullanılabilir.
Kuru Zahterin Çayı Da Yapılabilir.
Hatay’ın Dağlarından Toplanan Ve Kurutulan Kuru Dağ Kekiği
Nerelerde Kullanılır
Salatalara, Soslara, Çorbalara, Et Ve Sebze Yemeklerine Katılır. Hem Lezzet Verir, Hem De Hazmı Kolaylaştırır.
Et Kurutulurken Yanına Kekik Demeti Asılıra Mikroorganizma Üremesini Engeller.
Doğal Antibiyotik Özelliğine Sahip Kekik, Vücudu Mikroplardan Arındırıyor Ve Aynı Zamanda Mikrobik Hastalıklara Karşı Koruyucu Özelliği Var.
Nasıl Kullanılıyor
Bir Yemek Kaşığı Kadar Ufalanmış Kekik, 150 Ml. Sıcak Su İle 5 – 10 Dakika Demlendikten Sonra Ilık Olarak İçilir. Hastalık Dönemlerinde Günde 2–3 Defa Uygulanması Tavsiye Edilir. Mikrobik Hastalıklara Karşı Vücudu Korumak Ve Biriken Toksinleri Atmak İçin Günde Damıtılmış Saf Kekik Suyu Kullanılabilir. Kekik Suyu Ayrıca Diş Temizliği Ve Diş Etlerinin Güçlenmesinde Çok Faydalıdır. Günde 5 Bardaktan Fazla Tüketilmemeli, Hamileler Kullanmamalı, Mukozaya Zarar Veriyor.
Yararları
Antiseptik, Antispazmotik, İştah Açıcı, Genel Uyarıcı, İdrar Söktürücü, Bakterilerin Oluşmasını Önleyen Özelliklere Sahiptir. Saman Nezlesi, Yorgunluk, Boğmaca, Nefes Darlığı, Romatizmal Hastalıklar, Enfeksiyonlu Hastalıklar, Uykusuzluk, Kan Dolaşım Bozukluğu Ve Bağırsak Parazitlerine İyi Gelir.
Yorum Yapın
Adınız:Yorumunuz: Not: HTML'e dönüştürülmez!
Oylama: Kötü İyi